دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود تحقیق استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی

دانلود
  • خلاصه تحقیق استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی

    پیشگفتار
    استاندارد ویژگیها و روشهای آزمون آرد بادام زمینی که بوسیله کمیسیون فنی مواد غذائی تهیه و تدوین شده و در کمیسیون نهائی مورد تائید قرار گرفته و در سی و یکمین جلسه کمیته ملی مواد غذائی مورخ 61/3/30 تصویب گردید .
    پس از تأیید شورایعالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .
    برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
    بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
    در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه نیازمندیهای خاص ایران حتی‏المقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی ایجاد شود .
    لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .
    1- 1- Specification for edible
    Groundnut flour (expeller pressed) 1975.

    2 کتاب دانه‏های روغنی تألیف دکتر ناصر سعادت لاجوردی صفحه 47-58 انتشارات دانشگاه سال 1359

    استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
    1 هدف
    هدف از تدوین استاندارد تعیین ویژگیها و روشهای آزمون و بسته‏بندی و علامت‏گذاری بادام زمینی خوراکی است که روغن آن توسط ادوات مکانیکی مناسب استخراج شده است .
    2 دامنه کاربرد
    این استاندارد شامل ویژگیهای آرد بادام زمینی 1 روغن گرفته است که جهت استفاده در غنی کردن انواع آرد بکار می‏رود .
    3 ویژگیها
    3 1 ماده اولیه باید از مغز دانه‏های درسته و کامل رسیده , تازه و سالم و عاری از هر گونه آلودگی قابل رویت قارچی و شیمیائی تهیه شده و در دستگاههای تمیز به نحو بهداشتی روغن آن استخراج شود .
    برای انتخاب دانه‏های سالم می‏توان از بازرسی عینی و یا دستگاههای الکترونیکی استفاده نمود .
    3 2 آرد حاصله از عمل استخراج مکانیکی باید به رنگ سفید و یا متمایل به قهوه‏ای روشن باشد و از لحاظ ترکیب یکنواخت و عاری از آفات و امراض و بو و طعم نامطبوع بوده و هیچ نوع رنگ و ماده معطر و مواد افزودنی نامناسب دیگر به آن اضافه نشده باشد .
  • فهرست تحقیق استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی

    استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
    هدف
    دامنه کاربرد
    ویژگیها
    بسته بندی و علامتگذاری
    نمونه‏برداری
    روشهای آزمون

مقالات مرتبط

Cached 1395/05/07
دانلود مقاله منابع ذغال سنگ و معادن زیرزمینی

دانلود مقاله منابع ذغال سنگ و معادن زیرزمینی

  • مهندسی صنایع - مهندسی معدن
  • ۳۱
  • تمام معدنهای زیرزمینی باید بطور مؤثری تهویه شوند اولاً برای تأمین اکسیژن کافی برای تنفس افراد، ثانیاً برای ایجاد شرایط کاری راحت برای کارکنان تا با حداکثر کارایی فعالیت کنند. ثالثاً برای رقیق کردن و خارج کردن گازها و گرد و غبار از معدن که در غیر این ...

دانلود مقاله وضعیت آبهای زیرزمینی

دانلود مقاله وضعیت آبهای زیرزمینی

  • جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
  • ۲۹
  • وضعیت آب در کره زمین مردم ما هر روز 1700 میلیارد لیتر آب مصرف می کنند. 97% آبهای کره زمین درون اقیانوسها است و 2% آن یخ زده است. ما آب مورد نیاز خود را از 1% باقیمانده تهیه می‌کنیم که از یکی از دو منبع زیر بدست می آید: سطح زمین (رودخانه‌ها ، ...

دانلود مقاله کیفیت آبهای زیر زمینی

دانلود مقاله کیفیت آبهای زیر زمینی

  • جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
  • ۱۳۵
  • آب خالص (H2o) به طور معمول در طبیعت یافت نمی شود. حتی آب باران نیز برخلاف آنچه در گذشته تصور می شد خالص نیست. آب طبیعی اعم از منابع سطحی یا زیرزمینی به دست آمده باشد، شامل مواد جامد حل شده، گازها و مواد معلق است. کیفیت و کمیت اجزاء تشکیل دهنده آب به ...

دانلود مقاله منابع آب‌های زیرزمینی در جهان

دانلود مقاله منابع آب‌های زیرزمینی در جهان

  • جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
  • ۲۶
  • همزمان با افزایش جمعیت در جهان، نیاز به آب سالم و قابل شرب نیز افزایش می‌یابد. از سوی دیگر منابع آبهای زیرزمینی به دلیل آلودگیها و تغییرات آب و هوایی در حال کاهش است، در نتیجه نگاه‌ها به سوی منابع آب‌های زیرزمینی که منابع حیاتی آب در مناطق خشک ونیمه ...

دانلود مقاله ایران- سرزمینی با تمدن 7 هزار ساله

دانلود مقاله ایران- سرزمینی با تمدن 7 هزار ساله

  • جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
  • ۳۳
  • حدود هفت هزار سال پیش، تمدنهایی در جلگه های مرکزی ایران در حال شکل گرفتن بود. در مورد این تمدن ها اطلاعات زیادی در دست نیست. باستان شناسان توانسته اند آثار شگفت انگیزی از این تمدن ها را در تپه های باستانی سیلک (نزدیک کاشان)، مارلیک (جنوب گیلان) و ...

دانلود مقاله آب های زیرزمینی

دانلود مقاله آب های زیرزمینی

  • جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
  • ۲۴
  • با پیشرفت علوم و به کارگیری آن درجوامع،بهره مندشدن ازتسهیلات زندگی و افزایش بهداشت عمومی سبب افزایش روزافزون جمعیت و به دنبال آن بهره وری هرچه بیشتر ازطبیعت شده است. ازجمله این منابع مورداستفاده، آب(طلای شفاف) بوده است. دربرخی نقاط جهان منابع آب ...

دانلود تحقیق آلودگی آبهای زیرزمینی

دانلود تحقیق آلودگی آبهای زیرزمینی

  • جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
  • ۱۲
  • آلودگی آبهای زیرزمینی در اثر نفوذ آلودگی از سطح زمین و یا اطراف منبع آن صورت می‌گیرد و در این میان ، ریشه‌های درختان و یا گیاهانی که به منبع راه یافته‌اند نیز مورد توجه است. موارد مورد توجه در یک منبع آب زیرزمینی در یک منبع آب زیرزمینی ، عواملی چون ...

دانلود تحقیق منابع آب‌های زیرزمینی در جهان

دانلود تحقیق منابع آب‌های زیرزمینی در جهان

  • شیمی - زیست شناسی
  • ۲۵
  • همزمان با افزایش جمعیت در جهان، نیاز به آب سالم و قابل شرب نیز افزایش می‌یابد. از سوی دیگر منابع آبهای زیرزمینی به دلیل آلودگیها و تغییرات آب و هوایی در حال کاهش است، در نتیجه نگاه‌ها به سوی منابع آب‌های زیرزمینی که منابع حیاتی آب در مناطق خشک ونیمه ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید چیپس سیب‌زمینی

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید چیپس سیب‌زمینی

  • پروژه کارآفرینی
  • ۲۱
  • برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.