دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

دانلود
  • خلاصه گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

    فصل اول

    شناسایی روش تحقیق
    طرح تحقیق:
    بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی
    اهداف تحقیق:
    چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی
    این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند.
    دوماً : یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد.
    ب : فواید استفاده از رب گوجه فرنگی
    امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد.
    اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است.
    فرضیه ها:
    الف : ساختار و استقرار کلی کارخانه در تهیه رب گوجه فرنگی
    ب: بررسی و بیان ترکیبات تولیدی رب
    ج: تأثیر محصول سالم بر کیفیت رب گوجه فرنگی
    د: رب گوجه فرنگی و نحوه تأثیر آن بر طعم غذا
    روش های گردآوری اطلاعات:
    الف: طی دوره کارآموزی و با استفاده از معلومات کارشناس تغذیه کارخانه
    ب : استفاده از نمودارهای صنعتی موجود در کارخانه
    5- نمودار تجهیزات و دستگاههای شرکت 2- نمودار تحویل کالا 3- نمودار درجه کیفیت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداری کارخانه
    5- مراجعه به کتابهای صنایع غذایی موجود در دفتر شرکت
    6- استفاده از راهنمائی های استاد راهنما جهت تنظیم و مرتب سازی مطالب در طرح تحقیقی

    واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی:
    کنسرو: صنایع محافظت کردن از محصول بسته بندی شده را گویند که امروزه با پیشرفت تکنولوژی نوع کنسرو با وجود تاریخ تولدی و انقضاء و در نزد مشتری و کارخانه سازنده قابل شناسایی است.
    پری هیتر: دستگاه تبادل حرارت است که با نصب این نوع تکنولوژی در جهت حرارت دادن جهت خروج تفاله آن استفاده می شود.
    سورتینگ یا نوار نقاله : گوجه های شستشو داده شده به وسیله این دستگاه به داخل خط تولید انتقال داده می شود.
    بچ : مخزن تلغیظ گوجه : گوجه حرارت داده شده به وسیله پمپ به این مخزن انتقال داده می شود وقتی آب گوجه به بریکس 37-35 درجه رسید رب از مخزن تخلیه می شود.
    خردکن یا منوپمپ : دستگاه خردکن یا پمپ گوجه خرد شده را به مخزن آب گوجه انتقال می دهد.
    پاستوریزاستور: همان طور که از اسمش مشخص است پاستوریزه کردن آب گوجه را با مقدار نمک افزودنی در درجه حرارت 90-85 درجه انجام می دهد.
    کانتی نیوس: دستگاه حالت دهنده به رب این دستگاه باعبور دادن آب گوجه از بین بخار آب باعث حالت دادن به آب گوجه و رساندن بخاز آب گوجه به نوعی فرموله سفت می باشد.
    زمان اجرا:
    در پروژه تحقیقی فوق مهمترین زمان در تمامی مراحل تولید فصل برداشت گوجه می باشد زیرا این زمان این امکان را فراهم می کند که با مواد اولیه در زمان برداشت و نحوه شستشوی گوجه خریداری شده و حمل مواد اولیه برخورد مستقیم داشته باشیم.
    بنابراین زمان اجرای مناسب از ماه اردیبهشت تا آخر فصل مرداد می باشد که به طور مداوم گوجه مورد نیاز کارخانه خریداری می شود چرا که در غیر اینصورت کارآموز قادر به مشاهده چگونگی کیفیت مواد اولیه کارخانه و چگونگی حمل و سایر مشخصات محصول نخواهد بود.
    مشکلات اجرا:
    1- به علت استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی از آب چاه باید استفاده ‌شود.
    2- استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی رفت و آمد مناسب را با مشکل روبرو می سازد.
    3- نبود مواد اولیه بسته بندی قوطی و کارتن در منطقه کشاورزی نحوه تهیه این اقلام را مشکل ساخته است.
    4- هزینه حمل فروشنده و خریدار کالا باعث بالارفتن بهای تمام شده محصول می‌باشد.






    فصل دوم

    کلیات : موضوع و صنایع بسته بندی

    مقدمه:
    رب گوجه فرنگی یکی از مهمترین محصول از محصولات مورد استفاده خانواده ها می باشد که علاوه بر دادن رنگ و طعم مناسب به غذا چاشنی استفاده در تمامی غذاهای مورد پخت می باشد که این موضوع باعث شده است که در نحوه فرایند محصول و بسته بندی و عرضه آن تحولات کلی صورت گیرد.
    وجود ویتامین C , A در محصول که برای انسان مفید می باشد استفاده از گوجه فرنگی را در خانواده ها خیلی حساس نموده است گوجه فرنگی و رب آن که در ابتدا توسط خانواده ها و بدون داشتن استاندارد صنعتی تولید و به مصرف می رسید باعث بوجود آمدن بیماری های مثل کپک زدن و فاسد شدن رب تهیه شده می شد که با بوجود آمدن تکنولوژی پیشرفته و ازدیاد جمعیت لزوم تولید بهداشتی و صنعتی آن دیده شد و با شروع کنسروسازی و صنایع بسته بندی که برای سالم ماندن مواد غذایی بود رب نیز از جمله مواد غذایی بود که به صورت کنسرو و بسته بندی شده ارائه شده این نوع تکنولوژی هم از حیث بسته بندی و هم از حیث حمل و نقل بسیار مؤثر است با این مزایا رب کنسرو شده در دسترس همه قرار گرفته و کمتر غذائی است که در آن از رب استفاده نشود.



    تعریف صنایع غذایی:
    در حالت کلی تولید و نگهداری بهداشتی مواد غذائی شامل پاستوریزاسیون استرپزاسیون، بسته بندی و تمامی پروسه های که در صنعت روی مواد غذائی برای تولید محصول مرغوب و نگهداری – بهداشتی آنها انجام می گیرد را می گویند.
    مبحث مهم کنسروسازی:
    کنسروسازی از واژه مهم Conserve در لغت به معنی محافظت کردن و نگهداشتن است.
    2 دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از:
    الف : دیدگاه کل در کنسروسازی:
    این دیدگاه شامل آن دسته از مواد غذائی که بوسیله تکنیک هایی چون انجماد – فریزاسیون و خشک کردن، افزودن شیمیایی از فاسد شدن مواد غذایی برای رسیدن به ماندگاری بالا جلوگیری می کنیم.
    ب : دیدگاه جزئی در کنسروسازی
    این دیدگاه شامل آن دسته از مواد غذایی است که در داخل ظروف یا قوطی هایی که بصورت غیرقابل نفوذ که از ورود هوا به درون مواد غذایی جلوگیری می کند.
    تاریخچه کنسروسازی:
    این تاریخچه به سال 1895 میلادی برمی گردد که به دستور ناپلئون بناپارت انجام شد بدین صورت که تنها مشکلی که لشگر بناپارت داشت شکل نگهداری مواد غذایی بود چون موقعی که غذا بدست لشکریان می رسید فاسد شده بود در نهایت پس از چندین سال که غذا در سالهای اول به صورت انجماد شده به دست مصرف کننده می رسید شخصی به نام نیکلاس آیرت قناد اسپانیایی توانست صنعت کنسروسازی را ابداع کند.
    نظریه تجربی نیکلاس آیرت:
    اگر غذای حیوانی را در ظرف شیشه ای قرار دهیم و درب آن را محکم با چوب پنبه ببندیم که هوا وارد آن نشود و بسته به نوع مواد غذایی به اندازه کافی حرارت دهیم و اگر درب شیشه را به مدت معین باز نکنیم می توانیم آن را برای مدت طولانی نگهداری و سپس استفاده نمائیم.
    پس بنابراین نیکلاس آیرت پدر علم کنسروسازی است.
  • فهرست گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

مقالات مرتبط

Cached 1395/05/08
دانلود مقاله بررسی اثرات تجدید ارزیابی و نحوه عمل و کاربرد آن در شرکتهای تولیدی و صنعتی

دانلود مقاله بررسی اثرات تجدید ارزیابی و نحوه عمل و کاربرد آن در شرکتهای تولیدی و صنعتی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۱۹۱
  • عموماً اطلاعات مورد نیاز هر یک از گروهای فوق توسط بخشهایی از حسابداری تهیه و تنظیم می‌شود مثلاً حسابداری مدیریت وظیفه تعیین و تنظیم اطلاعات درون سازمانی را عهده‌دار بوده که عمده اطلاعات برآمده از حسابداری مدیریت دارای ویژگیهای زیر می‌باشد: 1- ...

دانلود تحقیق سیستم حقوق و دستمزد و تأثیر آن در بهره وری سازمان تجربه ای در بهبود و ارتقای بهره وری در فرایند تولید

دانلود تحقیق سیستم حقوق و دستمزد و تأثیر آن در بهره وری سازمان تجربه ای در بهبود و ارتقای بهره وری در فرایند تولید

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۱۶
  • در اجرای سیاست و برنامه های دولت و محور قرا گرفتن کشاورزی ، وزارت کشاورزی نیز به نوبه خود به عنوان متولی آن جهت آماده سازی بستر کار و مکانیزاسیون کشاورزی ، تعدادی ماشین آلات عمرانی و راهسازی تأمین کرد و متناسب با نیاز استانها در سطح کشور توزیع نمود ...

دانلود پروژه دانشجویی کاربردهای گرافیک در تولید و پخش خبر تلویزیون

دانلود پروژه دانشجویی کاربردهای گرافیک در تولید و پخش خبر تلویزیون

  • هنر - گرافیک
  • ۱۴۲
  • در عصری زندگی می کنیم که سرعت و تخصص دو شاخص مهم آن است. ریزشدن و خرد شدن تخصص‌های کلان و روزآمد شدن یافته و بافته‌‌های این روزگار دور از انتظار نیست. گاه این تخصص ها چنان هستند که اصلاً به حساب نمی‌آیند و از این رو کمتر به آنها پرداخته شده‌اند ...

دانلود مقاله چگونگی و روش فرایند طراحی و کاربرد آن برای طراحی فرایندهای تولید شیمیایی

دانلود مقاله چگونگی و روش فرایند طراحی و کاربرد آن برای طراحی فرایندهای تولید شیمیایی

  • شیمی - زیست شناسی
  • ۶۳
  • مهندسین شیمی با پرداختن به مسائلی که دقیقاً تفهیم نشده اند،همچون نیاز مصرف کننده یا مجموعه ای از نتایج آزمایشی،قادر به دستیابی به ادراکی از علوم فیزیکی زیربنایی مهم مربوط به مسئله و استفاده از این ادراک برای طراحی برنامه عمل و مجموعه ای کامل از ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

  • صنایع غذایی
  • ۲۲۸
  • منشاء اکثر فنون نگهداری مواد غذائی که امروزه در صنعت کاربرد دارد به قبل از تاریخ و زمانی که بشر به فکر حفظ غذا برای مواقع قحطی یا بهبود قابلیت خوراکی غذا برآمد برمی گردد. از زمانهای بسیار قدیم بشر پس از برداشت محصول گیاهان مفید بفکر نگهداری محصولات ...

دانلود گزارش کارآموزی پروژه کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

دانلود گزارش کارآموزی پروژه کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

  • صنایع غذایی
  • ۵۳
  • طرح تحقیق:بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگیاهداف تحقیق:چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگیاین هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید قطعات کمربند پژو 405،

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید قطعات کمربند پژو 405،

  • پروژه کارآفرینی
  • ۳۸
  • قدر الرجل قدر نعمتهارزش هر فرد به اندازه همت اوست «امام علی(ع)»مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تاسیس شرکت تولید نرم افزار های کاربردی

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تاسیس شرکت تولید نرم افزار های کاربردی

  • پروژه کارآفرینی
  • ۴۴
  • مقدمه امروزه در عصر تحولات صنعتی انسان ها بیشتر درگیر سلیقه و راحتی استفاده از صنایع پیشرفته امروزی می باشند امروزه اگر کسی نتواند با دانش و مهارت پتانسیل خود رضایت مشتریان را جلب نماید و قدرت ایستادن در مقابل همتایان خود را نداشته باشد شکست خورده ...

دانلود پروژه دانشجویی بررسی فرآیند تولید و کاربرد الیاف فوق ظریف و نانو

دانلود پروژه دانشجویی بررسی فرآیند تولید و کاربرد الیاف فوق ظریف و نانو

  • نساجی
  • ۱۴۳
  • چکیده : به منظور تولید الیاف نانو دو روش کلی وجود دارد، روش اول، تولید الیاف با استفاده از کاتالیزور می باشد که در این روش الیاف در بستر مخصوص یا محلول اختصاص داده شده منعقد می شوند، استفاده از کاتالیزور شناور برای تولید مناسب تر از کاتالیزور دانه ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.