دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) تولید و بسته بندی آبلیمو

دانلود
  • خلاصه
  • فهرست
  • خلاصه طرح (پروژه کارآفرینی) تولید و بسته بندی آبلیمو

    موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو

    ظرفیت : 800 تن در سال

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی

    سرمایه گذاری کل: 2312 میلیون ریال

    سهم آورده متقاضی: 232 میلیون ریال

    سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال

    دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه

    اشتغالزایی : بیست نفرعلیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.
    هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
    طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:
    به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.
    برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‌اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.
  • فهرست طرح (پروژه کارآفرینی) تولید و بسته بندی آبلیمو

مقالات مرتبط

Cached 1396/03/06
دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران

دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران

  • صنایع غذایی
  • ۳۰
  • تاریخچه شرکت <br><br>شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران <br> شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران در سال 1352در زمینی به مساحت 5/243هکتار واقع در 45کیلومتری قزوین با احداث کشتارگاه ، سردخا نه ،کارخا نه خوراک دام ، بهاربند جهت نگهداری ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید کارتن، بسته بندی و چاپ مقوا

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید کارتن، بسته بندی و چاپ مقوا

  • پروژه کارآفرینی
  • ۱۸
  • <br> در تولید کارتن از ورق آماده ، ابتدا ورق مناسب با سفارش خریدار برش داده و چاک زده شده ولبه های آن چسبانده و آماده می‌گردد. از آنجاییکه معمولا طرح و ساخت ونحوه اتصال کارتن بر اساس توافق خریدار و تولیدکننده انجام می‌گردد، لذا اتصال کارتن با ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

  • پروژه کارآفرینی
  • ۲۰
  • <br> علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

  • پروژه کارآفرینی
  • ۱۷
  • <br> جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته بندی نمک یددار

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته بندی نمک یددار

  • پروژه کارآفرینی
  • ۱۸
  • کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره می‌اندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می‌باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از ...

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته‌بندی سس مایونز

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) طرح توجیهی تولید و بسته‌بندی سس مایونز

  • پروژه کارآفرینی
  • ۱۷
  • مقدمه :<br><br> تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از دیگر سو اشتغال بانوان در محیط خارج از خانه که روند رو به رشدی را در بین بانوان جوان ...

دانلود تحقیق بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش  از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته

دانلود تحقیق بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۱۴
  • <br> چکیده <br> در این تحقیق مطالعاتی حول محور ارزیابی فنی اقتصادی روی بحث تبدیل ضایعات و پسماندهای 17 محصول عمده کشاورزی در ایران شامل: 1- گندم و جو 2- شلتوک 3- دانه های روغنی 4- گوجه فرنگی 5- ضایعات سیب زمینی 6- چغندر قند 7- پنبه 8- ...

دانلود مقاله تولید وبسته بندی

دانلود مقاله تولید وبسته بندی

  • مهندسی صنایع - مهندسی معدن
  • ۴۲
  • مقدمه <br> در سال 1035 بعد از میلاد فردی ایرانی (انصاری خراسانی) سفری به مصر کرد و اولین بار دید که سبزیجات جهت فروش در کاغذ پیچیده می شوند و این اولین سند برای بسته بندی محسوب می شود. مرکز تجارت بین المللی سازمان ملل متحد در سال 1993 در ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.