دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود مقاله تأثیر پروتئین غذایی

دانلود
  • خلاصه
  • فهرست
  • خلاصه مقاله تأثیر پروتئین غذایی

    انواع پروتئین غذایی (بیل کامپبل)

    5-1 مقدمه

    واضح است که مصرف پروتئین با مقدار مناسب و به شکلی درست برای ورزشکاری با فشار تمرینی بالا ضروری است. در حالی که میزان پروتئین مصرفی مورد نیاز در جایی دیگر (فصل 4) مورد بحث قرار گرفت، این فصل انواع مختلف پروتئین را بررسی می کند و مشخص می کند که چه چیزی یک نوع پروتئین غذایی را از انواع دیگر متفاوت می کند. توضیح بهتر بودن (خالص بودن) برخی منابع پروتئینی نسبت به بقیه به طور کلی راحت است؛ توالی متفاوت آمینواسیدهایی که پروتئین ها از آن تشکیل می شوند باعث تخصصی شدن پروتئین ها می شود. بر اساس این توالی، آمینواسیدها به روش های مختلف بر هم اثر می گذارند و انواع ساختار سه بعدی خاص پروتئین های ایجاد می کنند و باعث می شوند به شکلی متفاوت با دیگر ملکول واکنش نشان دهند. علاوه بر توالی آمینواسیدها، ترکیب آمینواسیدهای خاص در انواع مختلف پروتئین نیز نقش زیادی در تعیین کیفیت بالا و پایین پروتئینی خاص دارد. برای مثال، تحقیقی در 10 الی 15 سال گذشته نشان داده است که آمینواسیدهای زنجیره- شاخه ای (به خصوص لوسین) تأثیر زیادی در، میزان سنتز پروتئین در ماهیچه اسکلتی دارد. (بلواستراند و همکاران 2006، درایر و همکاران 2008، تانگ و همکاران 2009، تیپتون و همکاران 2009)، علاوه بر سنتز پروتئین، در هضم پروتئین که از انواع خاص پروتئین استفاده می شود، نشان داده که تأثیرات زیر را دنبال دارد (کریب و همکاران 2006، اتریج، فلیپ و وات 2008، فلاکول و همکاران 2004، هولم و همکاران 2008، کرکسیک و همکاران 2006، کویمن و همکاران 2005، تانگ و فیلیپز 2009):

    -افزایش حجم خالص عضلانی (برون چربی)

    - بهبود قدرت

    - افزایش بهبود بعد از تمرین

    - بهبود ایمنی

    - کاهش آسیب های عضلانی- اسکلتی

    این فصل تفاوت های عمده ی بین انواع پروتئین ها را مشخص خواهد کرد و این که چگونه پروتئین ها بر اساس کیفیتشان رتبه بندی می شوند، و چندین منبع با کیفیت در پروتئین های غذایی مانند پروتئین شیر (کشک و گازئین)، پروتئین تخم مرغ و پروتئین سویا را بررسی خواهد کرد.

    5-2 پروتئین کامل و ناقص

    پروتئین ها تقریباً از 20 نوع آمینواسید تشکیل شده اند (جدول 5-1)، این مقدار شامل هشت آمینواسید ضروری است که باید از رژیم غذایی در دریافت شود چون برن قادر به نسنتز آمینواسیدها نیست. پروتئین ابتدا باید برای مهیا کردن منبع این آمینواسیدهای ضروری دریافت شود. حدود  هفت آمینواسید ضروری مشروط نیز وجود دارد. به این دلیل آنها را ضروری مشروط می نامند که بدن در شرایط خاصی برای سنتز مناسب آن ها به مشکل می خورد. بنابراین باید به طور معمول از رژیم غذایی دریافت شود تا مقادیر کافی این آمینواسیدها فراهم شود. چون بدن آمینواسیدهای باقی مانده را خیلی راحت می تواند سنتز کند، آنها را غیر ضروری در نظر می گیرند (جدول 5-1).

  • فهرست مقاله تأثیر پروتئین غذایی

مقالات مرتبط

Cached 1396/04/29
دانلود مقاله بررسی وضعیت تغذیه سالم  و رژیم های غذایی بیمارستانی

دانلود مقاله بررسی وضعیت تغذیه سالم و رژیم های غذایی بیمارستانی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۶۵
  • تغذیه :<br>1- تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید .<br>علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، ...

دانلود مقاله بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

دانلود مقاله بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲۷
  • 1 تعریف علوم مواد غذایی<br>دراین علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی - فیزیک مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین ترکیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این ...

دانلود تحقیق عفونت ها و مسمومیت های غذایی

دانلود تحقیق عفونت ها و مسمومیت های غذایی

  • شیمی - زیست شناسی
  • ۲۹
  • عوامل آلودگی مواد غذائی که برای مصرف کنندگان مخاطره آمیز می باشند عبارتند از برخی از :<br> باکتری ها<br> ویروس ها<br> بعضی از انگلها مثل پروتوزوآ<br>این آلودگیها می توانند اولیه و یا ثانویه باشند و می توانند در انسان ایجاد ...

دانلود تحقیق عفونت ها و مسمومیت های غذایی

دانلود تحقیق عفونت ها و مسمومیت های غذایی

  • شیمی - زیست شناسی
  • ۶۴
  • عوامل آلودگی مواد غذائی که برای مصرف کنندگان مخاطره آمیز می باشند عبارتند از برخی از : باکتری ها ویروس ها بعضی از انگلها مثل پروتوزوآ این آلودگیها می توانند اولیه و یا ثانویه باشند و می توانند در انسان ایجاد بیماریهای عفونی و یا توسط سموم ایجاد ...

دانلود پروژه دانشجویی تحقیقی بر روی پروتئین های گیاهی هیدرولیز شده (HVP)  با هدف تولید و پوشش برای ساخت آن

دانلود پروژه دانشجویی تحقیقی بر روی پروتئین های گیاهی هیدرولیز شده (HVP) با هدف تولید و پوشش برای ساخت آن

  • شیمی - زیست شناسی
  • ۶۸
  • این پروژه ، تحقیقی برروی پروتئینهای گیاهی هیدرولیز شده (hvp) با هدف تولید و کوشش برای فصل آن می باشد . در فصل اول که به تعریف ساختار و ویژگیهای hvp اختصاص دارد چگونگی فرآیند ایجاد رنگ و طعم بیان شده است . فصل دوم اشاره ای دارد به محصولات و صنایعی که ...

دانلود مقاله محتویات پروتئین

دانلود مقاله محتویات پروتئین

  • بهداشت - تغذیه
  • ۱۷
  • گاو ها و سایر نشخوار کنندگان، حاوی دستگاه گوارش بی نظیری هستند که امکان استفاده از ضایعات و سایر محصولات جانبی را به عنوان منبعی برای جیره غذایی آنها مهیا می کند. تغذیه گاوها بیشتر بر مبنای استفاده از محصولات فرعی و سایر مواد مغذی هستند که بطور ...

دانلود تحقیق پروتئین

دانلود تحقیق پروتئین

  • علوم پزشکی - پیراپزشکی
  • ۱۶
  • <p> </p> <p>نقش پروتئین ها در رژیم غذایی</p> <p><br> <br> پروتئین ها مواد مغذی اصلی هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن  هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهی گوگرد نیز موجود می ...

دانلود تحقیق نقش پروتئین ها در رژیم غذایی

دانلود تحقیق نقش پروتئین ها در رژیم غذایی

  • ورزش و تربیت بدنی
  • ۱۱
  • <p>پروتئین ها مواد مغذی اصلی هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهی گوگرد نیز موجود می باشد.</p> <p>پروتئینها مسئول انجام اعمال گوناگونی هستند. نقش آنها از تشکیل ماده انقباضی ...

دانلود مقاله رژیم غذایی در ورزشکاران

دانلود مقاله رژیم غذایی در ورزشکاران

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲۴
  • <p>رژیم غذایی ورزشکاران </p> <p> رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.