دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود تحقیق تولید آدامس و انواع بیسکویت در شرکت پارس مینو

دانلود
  • خلاصه تحقیق تولید آدامس و انواع بیسکویت در شرکت پارس مینو

    مقدمه :

    غذا و تغذیه از مهمترین پدیده های مؤثر بر حیات موجودات زنده به شمار می رود پدیده هایی هستند که از بدو پیدایش و خلقت موجودات زنده و از لحظه تولد تا آخرین لحظات حیات با آنها همراه هستند . میلیاردها سلول بدن انسان برای رشد و تکثیر و بقا و  حیات خویش نیاز به مواد مغذی دارند . برخی از این مواد مغذی مانند : کربوهیدراتها ، پروتئین و چربی ها پس از عمل هضم و تجزیه به مواد اولیه از طریق دستگاه گوارش جذب و از طریق گردش خون و کبد در اختیار سلولها قرار می گیرند .

    از انسانهای اولیه گرفته تا بشر متمدن امروزی قسمت عمده ای از تلاش و فعالیت های فیزیکی و مغزی خود را صرف تدارک و تأمین مواد غذایی نموده اند  و نتیجه این همه تلاش همیشگی میلیاردها انسان منجر به مجموعه امروزی دانش فنی ما درباره این موضوع گردیده است .

    در سالهای اخیر مطالعه درباره مواد غذایی به صورت رشته مجزایی درآمده و علوم غذایی نامیده شده است . موضوع علوم غذایی و تغذیه از طرفی به علت جالب بودن ذاتی موضوع و از طرف دیگر به علت افزایش اطلاعات و توسعه سریع روشهای فنی جدید از جاذبه بی پایانی برخوردار است . انتخاب اصطلاح علوم غذایی ساده تر از تعریف آن است حتی بهبود بخشیدن به تعریفی که بلانچیفیلد کرده است که علوم غذایی عبارت است از مجموعه ای مرتبط و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب و رفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف مشکل می باشد . علوم پایه ریاضی ، فیزیک . شیمی و زیست شناسی و نیز علوم جدیدتر بیوشیمی و میکروب شناسی همگی در علوم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . با این وجود علوم غذایی وسیعتر از مجموعه مباحث مورد استفاده این علوم در این رشته است .زیرا موضوع آن چشم انداز خاص خود را دارد . از طرفی می توان آن را یک علم تجربی خالص به شمار آورد که هدفش نه تنها تعقیب دانش آکادمیک است بلکه پیشروی دربرآوردن یکی از نیازهای اساسی انسان یعنی نیاز به غذاهایی که زندگی و سلامت را تأمین کند می باشد بنابراین برای آنکه علوم غذایی مؤثر واقع شود باید عملاً به کار گرفته شود کابرد آن رشته صنایع غذایی را تشکیل می دهد .

    طبیعتاً دستیابی جوامع پیشرفته صنعتی به مواد غذایی متنوع فراوان و اعتلای سطح تغذیه ای آنان در پرتو برخورداری از آگاهی های علمی می تواند این اندیشه را در ذهن جاری سازد که علم و تکنولوژی موجود در جوامع مزبور برای حال توسعه استفاده می شود .

    از آغاز قرن بیستم میل به شهرنشینی درمردم به ویژه در کشورهای صنعتی پدید آمده و با گرایش مردم به شهر نشینی و ایجاد شهرهای بزرگ دیگر امکان تهیه و تولید مواد غذایی و فراورده های آنها با روش های دیرین امکان ناپذیر گردیده زیرا از یک طرف به علت طولانی شدن فاصله بین تولید کننده و مصرف  کننده امکان آلودگی و فساد و همچنین ضایعات مواد غذایی زیاد شده و از طرف دیگر مردم این شهرها حاضر نیستند وقت و انرژی خود را که می توانند برای مقاصد سازنده بکار برند و صرف تدارک مواد اولیه و تهیه غذایی نمایند .

    و این امر تنها از راه دسترسی به یک سیستم پیشرفته صنایع غذایی امکان پذیر است .

    شرکت صنعتی پارس مینو – کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج واقع شده است .

    شرکت صنعتی پارس مینو تولیداتی چون انواع بیسکویت – انواع پفک – انواع شکلات – انواع آدامس – انواع ویفر و رنگارنگ – ویفر – پاستیل – محصولات رژیمی – محصولات پودری – تافی – اسنک – همچنین پم پلت محصول جدید مینو که مدیر تولید مهندس محتشمی می باشد .

    مسئولان واحد تولیدی وکارکنان شیفت کاری قسمت های مختلف کارخانه :

    نگهبانی – آزمایشگاه های غذایی – واحد کنترل کیفیت – چاپخانه – انبارهای مواداولیه و بسته بندی – تأسیسات برق – انبار لوازم فنی – کارگاههای تولیدی – موتورخانه و ....

    مدیر عامل پارس : کلیه شرکتهای و مدیریتهای ذکر شده زیر نظر وی بوده و کلیه تصمیم گیری ها به ایشان ختم می شود و مدیران واحد توسعه تحقیقات و آزمایشگاههای غذایی مستقیماً زیر نظر ایشان می باشد .

    مدیر عامل شرکت فنی و مهندسی : مدیران برق – فنی – آب و فاضلاب – تأسیسات شرکت پارس مینو زیر نظر این شرکت می باشد . 

  • فهرست تحقیق تولید آدامس و انواع بیسکویت در شرکت پارس مینو

    1-

    - مسئولان واحد توليدي و کارکنان شيفت کاري قسمتهاي مختلف کارخانه ... 6

    - چارت سازماني ............................................................................................. 7

    - اهداف کارخانه .............................................................................................. 9

    - ظرفيت توليد ................................................................................................ 10

    - تاريخچه کارخانه ........................................................................................ 11

    2- فلوچارت توليد .......................................................................................... 13

    3- مراحل توليد ............................................................. 15

    - مواد اوليه مورد استفاده در کارگاههاي بيسکويت ، شکلات و آدامس ...... 15

    - دستگاه هاي مورد استفاده ......................................................................... 16

    - مرحله بسته بندي ....................................................................................... 17

    - مراحل توليد آدامس .................................................................................... 17

    - ويژگي ها و مشخصات بيسکويت ............................................................... 21

    -  توضيحي در مورد کارگاه بيسکويت ......................................................... 22

    - فرايند توليد بيسکويت ترد ........................................................................... 25

    - فرايند توليد بيسکويت پتي بور .................................................................... 27

    - فرايند توليد بيسکويت نارگيلي .................................................................... 31

    - حد مجاز آلودگي ميکروبي در نشاسته ...................................................... 33

    ويژگيهاي ميکروبي شير خشک....................................................................... 33

    - ويژگي هاي ميکروبيولوژي پودر پنير ........................................................ 34

    - حد مجاز آلودگي هاي ميکروبي در پودر کاکائو ........................................ 34

    - ويژگي هاي ميکروبيولوژي انواع آرد غلات پوست کنده و بلغور آنها ....... 35

    - حد مجاز آلودگي ميکروبي پودر تخم مرغ ................................................. 35

    - ويژگي هاي باکتريلوژي آب آشاميدني ....................................................... 36

    - ويژگي هاي ميکروبيولوژيکي پفک .............................................................. 36

    - ويژگي هاي ميکروبيولوژي پودر کيک نيمه آماده ...................................... 36

    - ويژگي هاي ميکروبيولوژيي فرآورده هاي بيسکويت ها و نان سوخاري ، شکلات ، آدامس ، ويفر و پاستيل ............................................................................................................ 37

    - ويژگي هاي ميکروبيولوژي آرد بادام زميني روغن گرفته ......................... 38

    - حد مجاز آلودگي هاي ميکروبي آرد (پودر)نارگيل .................................... 38

    - حد مجاز آلودگي هاي ميکروبي پفک .......................................................... 38...........

    - خصوصيات ساختماني کارخانه ................................................................. 39

    فصل دوم ..................................................................... 40

    - آزمايشات شيميايي که روي محصولات انجام مي شود ............................ 40

    - آزمايشات ميکروبي که روي محصولات انجام مي شود ........................... 40

    - دستورالعمل روش آزمون اندازه گيري خاکستر آدامس ........................... 41

    - دستورالعمل روش آزمون اندازه گيري قندهاي ساده در بيسکويت و کيک 41        

    - دستورالعمل روش آزمون خاکستر نامحلول در اسيد ............................... 44

    - دستورالعمل روش آزمون اندازه گيري خاکستر کل ................................. 45

    - دستور العمل روش آزمون اندازه گيري چربي به روش  سوکسله ........... 46

    - دستورالعمل روش آزمون رطوبت پفک ..................................................... 47

    - دستور العمل روش آزمون درصد نمک در پفک ........................................ 47

    - دستور العمل روش آزمون ويسکوزيته شکلات ......................................... 48

    - دستورالعمل روش آزمون حلاليت اسانس در آب و الکل .......................... 48

    - دستور العمل روش آزمون اندازه گيري قند در آدامس و بيسکويت ......... 49

    - دستور العمل روش اندازه گيري PH پفک و بيسکويت ............................... 50

    - دستور العمل روش آزمون تعيين اندازه ذرات .......................................... 51

    - دستورالعمل روش آزمون اندازه گيري رطوبت آدامس ............................ 51

    - دستور العمل روش آزمون اندازه گيري انديس يد روغن ها و چربي ها .. 52

    - دستور العمل روش آزمون اسيديته روغنها ............................................... 53

    - آزمايشات ميکروبي .................................................................................... 55

    -  روش آزمون شناسايي و شمارش آنترو باکتر ياسه ................................ 55

    - روش آزمون جستجو وشمارش قارچها (کپک ها و مخمرها ) .................. 57

    - روش آزمون جستجو اشرشياکلي يا ايکولاي ............................................ 58

    - شرايط انبارداري ........................................................................................ 59

    - تصفيه فاضلاب ........................................................................................... 61...........

    فصل سوم ..................................................................... 63

    - موقعيت شغلي کارآموز .............................................................................. 63

    - امور جاري در دست اقدام کارخانه ........................................................... 63

    - محاسن و معايت کارخانه ........................................................................... 63

    فصل  چهارم .................................................................. 65

    - نتيجه گيري ................................................................................................. 65

    -  پيشنهاداتي در رابطه با بهبود وضعيت کارخانه ....................................... 66

مقالات مرتبط

دانلود مقاله تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم

دانلود مقاله تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم

  • صنایع غذایی
  • ۸۷
  • گوشت و فراورده‌های آن یکی از منابع مهم پروتئین در رژیم غذایی افراد محسوب می‌شود، ضمن آن که مصرف به اندازه آن، تامین کننده مواد مغذی نظیر آهن، روی، انواع ویتامین‌ها می‌باشد.و لذا امروزه یکی از شاخه‌های مهم صنایع غذایی دئر کشور، صنایع گوشت است که در ...

دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت و تولید محصولات داروئی بهداشتی شرکت تولید دارو

دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت و تولید محصولات داروئی بهداشتی شرکت تولید دارو

  • بهداشت - تغذیه
  • ۹۱
  • شرکت تولید‌دارو در سال 1334 کارخانه تولید دارو در زمینی به مساحت حدود 78 هزار مترمربع زیربنا، با سرمایه‌ای معادل 20 میلیون ریال در جنوب فرودگاه مهرآباد ساخته شد. پس‌از نصب ماشین‌آلات مورد نیاز و صدور پروانه‌ای تأسیس و بهره‌برداری، قرار گرفت و در ...

دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)

دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)

  • صنایع غذایی
  • ۱۶۸
  • غلات غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند. گونه های سردسیری غلات ...

دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت و تولید محصولات  دارویی بهداشتی (شرکت تولید دارو)

دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت و تولید محصولات دارویی بهداشتی (شرکت تولید دارو)

  • شیمی - زیست شناسی
  • ۹۱
  • شرکت تولید‌دارو در سال 1334 کارخانه تولید دارو در زمینی به مساحت حدود 78 هزار مترمربع زیربنا، با سرمایه‌ای معادل 20 میلیون ریال در جنوب فرودگاه مهرآباد ساخته شد. پس‌از نصب ماشین‌آلات مورد نیاز و صدور پروانه‌ای تأسیس و بهره‌برداری، قرار گرفت و در ...

دانلود مقاله بررسی اثرات تجدید ارزیابی و نحوه عمل و کاربرد آن در شرکتهای تولیدی و صنعتی

دانلود مقاله بررسی اثرات تجدید ارزیابی و نحوه عمل و کاربرد آن در شرکتهای تولیدی و صنعتی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۱۹۱
  • عموماً اطلاعات مورد نیاز هر یک از گروهای فوق توسط بخشهایی از حسابداری تهیه و تنظیم می‌شود مثلاً حسابداری مدیریت وظیفه تعیین و تنظیم اطلاعات درون سازمانی را عهده‌دار بوده که عمده اطلاعات برآمده از حسابداری مدیریت دارای ویژگیهای زیر می‌باشد: 1- ...

دانلود مقاله تولیدات و استفاده از مواد زائد و کنترل کیفیت و آزمایشات مخرب

دانلود مقاله تولیدات و استفاده از مواد زائد و کنترل کیفیت و آزمایشات مخرب

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۳۹
  • تولیدات و استفاده از مواد زائد: درفرایند خمیرکاغذ سازی که خمیر کاغذ مکانیکی، شیمیایی و نیمه شیمیایی به اندازه کافی تولید می شود تا جواب گوی نیاز قاره امریکای شمالی باشد، مواد زائد شمیایی زیادی نیز تولید خواهد شد که یا باید به محصولات مفید تبدیل شود ...

دانلود تحقیق استانداردهای‌ کنترل کیفیت

دانلود تحقیق استانداردهای‌ کنترل کیفیت

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۱۱
  • یکی از استانداردهای حسابرسی، استاندارد کنترل کیفیت کار حسابرسی است که در بخش ۲۲ استانداردهای حسابرسی مطرح شده است. در این بخش، کار حسابرسی به معنای اشتغال حرفه‌ای درحرفه حسابرسی مطرح شده و محدود به کار اجرایی نیست. ‌چنان که در مقدمه استانداردهای ...

دانلود پروژه صورتهای مالی کارخانه تولید شکلات فرمند

دانلود پروژه صورتهای مالی کارخانه تولید شکلات فرمند

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۹۸
  • تمامی عملیات انجام گرفته و صورتهای مالی تهیه شده در مورد کارخانه تولید شکلات فرمند به صورت فرضی می باشد که در این کارخانه بعد از خریداری شکر ، و سابر مواد و مراحل تولید روی آن انجام گرفته و تبدیل به شکلات می‌شود و توسط فروشندگان به فروش می‌رسد.روش ...

دانلود مقاله نظام نامه کیفیت شرکت تولیدی و صنعتی دنده سازان

دانلود مقاله نظام نامه کیفیت شرکت تولیدی و صنعتی دنده سازان

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۶۵
  • شرکت صنعتی دنده سازان ، تولید کننده انواع قطعات خودرو ، چرخ دنده و .... درراستای ارتقاء کیفیت محصولات خود و با هدف کسب سفارشات بیشتر ، استانداردهای مدیریت کیفیت ISO / TS 16949 : 2002 و ISO 9001:2000 را الگوی مدیریت کیفیت خویش قرار داده وخطمشی کیفیت ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
70 52 133 0939

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.