دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود مقاله کراتین چیست و چگونه کار می‌کند؟

دانلود
  • خلاصه مقاله کراتین چیست و چگونه کار می‌کند؟

     

    کرتین یک ماده طبیعی است که در بدن یافت می‌شود. بطور طبیعی به ازای هر 160 پوند وزن یک شخص می‌توان 120 گرم کرتین یافت. کرتین نقش بسیار مهمی در متابولیسم انرژی بدن دارد. کرتین یک ماده مقوی است که بدون ما بطور طبیعی از آمینو اسیدها، لگسین، آرژنتین و متیونین می‌سازد. عقیده کلی در پس به حساب آوردن کرتین به عنوان یک مکمل غذایی اینست که اگر شما تمرین بدنی انجام دهید،‌ به مقدار زیادی کرتین می‌سوزانید.

    اگر شما از یک مکمل کرتین، مانند کرتین هیدرات استفاده کنید، انرژی بیشتری بدست خواهید آورد،‌ زیرا چرخه انرژی به مدت طولانی‌تری ادامه خواهد یافت. مقدار کرتین عضلات  نامحدود است. انسان به طور متوسط در هر کیلوگرم از عضلات خود بیش از 5/3 تا 4 گرم کرتین دارد. زمانیکه کرتین عضله خود را مصرف کردید باید به آنها قبل از اینکه دوباره تمرینی را شروع کنید استراحت بدهید.

    عضله انسان تا 5 گرم کرتین را در هر کیلوگرم از عضله می‌تواند ذخیره کند. پس با گرفتن یک مکمل کرتین می‌توانید سطح کرتین خود را از 5/3 تا 5 گرم در هر کیلوگرم برسانید و زمان تمرینی خود را قبل از نیاز به استراحت و رفع خستگی افزایش دهید.

    کرتین بطور مستقیم برای کاهش وزن به شما کمک نخواهد کرد، با اینحال کرتین، کمک خواهد کرد تا نیرومند شده و تقویت شوید و کمکتان می‌کند تا خود را از مرز محدودیتهایتان خارج نمائید. در بلند مدت، این ساختار ماهیچه‌هایتان است که افزایش متابولیسم را در بدنتان باعث شده و به سوختن کالری و چربی بدنتان کمک می‌کند.

    کراتین همچنین یک مکمل غذایی است. کراتین درابتدا فروخته شد تا به افزایش رشد ماهیهچه‌ها کمک کند و شدت عمل بالای ورزشکار را بهبود بخشد. زمانیکه مکمل‌های کراتین توسط ورزشکاران استفاده می‌گردند به افزایش حجم و نیرومندی ماهیچه‌ها کمک کرده و مقدار انرژی آزاد شده درطول تمرین و سرعت بازیابی ماهیچه‌ها به دنبال کار بدنی سخت را افزایش می‌دهد،  کارآمد و مفید است.

    اگر قصدتان بر اینست که چربیهایتان را آب کرده و عضله‌سازی کنید محصولات کراتین کمک بزرگی برایتان خواهد بود.

    کراتین مونوهیدرات معروفترین ماده گروه کراتین‌ها است،‌ اما کراتین‌های مختلفی برای مقاصد خاصی طراحی شده‌اند. در این سایت دسترسی به تمام اطلاعات دررابطه با محصولات کراتین برایتان مهیا خواهد بود.

    پس کراتین چیست؟ کراتین یکی از مشتقات آمینواسید است که در کبد کلیه و پانکراس از آمینو اسیدها تشکیل می‌شود، گوشت قرمز یکی از بهترین منابع طبیعی کراتین می‌باشد، اما برای بدست آوردن 4 گرم کراتین از غذای جامد، می‌بایست شما در حدود پنج پوند گوشت قرمز بخورید. یک قاشق چایخوری پر به اندازه یک کیلوگرم گوشت تازه خام دارای کراتین می‌باشد. بنابراین مکملهای کراتین، مواد کمکی را برایتان فراهم می‌کند که کارهای بدنی شما را بهتر و مدت زمان تمرینی، اگر شما برای رشد ماهیچه‌هایتان نیاز دارید را افزایش دهید.

  • فهرست مقاله کراتین چیست و چگونه کار می‌کند؟

مقالات مرتبط

دانلود تحقیق ورزش و مکملهای غذایی

دانلود تحقیق ورزش و مکملهای غذایی

  • ورزش و تربیت بدنی
  • ۱۹
  • بیشتر متخصصین تغذیه معتقدند که غذا بهترین منبع مواد مغذی است.در صورتی که غذاهای متنوعی از غلات،سبزیجات،میوه جات،لبنیات و گوشت مصرف کنید،به قرص های ویتامین و مواد معدنی نیاز پیدا نمی کنید.با این وجود در صورتی که نوعی بیماری یا نیازهای تغذیه ای خاصی ...

دانلود مقاله رایگان نقش کراتین و گوانیدینواستیک اسید در متابولیسم انرژی

دانلود مقاله رایگان نقش کراتین و گوانیدینواستیک اسید در متابولیسم انرژی

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۴
  • نقش کراتین و گوانیدینواستیک اسید در متابولیسم انرژی کراتین یک ترکیب طبیعی موجود در بدن حیوانات است و نقش مهمی در متابولیسم انرژی در بدن آنها ایفا می کند. ماده ی مغذی و نیمه ضروری کراتین (ماده ی متبلور و سفیدی که از دسته ی مواد ازت دار به ...

دانلود مقاله تحلیل عملکرد تغذیه‌ای خانوارهای شهری و روستایی و تعیین اثر بخشی مخارج خانوارها در تأمین نیازهای غذایی: کاربرد برنامه‌ریزی خطی

دانلود مقاله تحلیل عملکرد تغذیه‌ای خانوارهای شهری و روستایی و تعیین اثر بخشی مخارج خانوارها در تأمین نیازهای غذایی: کاربرد برنامه‌ریزی خطی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۳۵
  • چکیده عملکرد تغذیه‌ای خانوارها به عوامل مختلفی همچون توان اقتصادی، دسترسی به بازار مواد خوراکی، سطح دانش و اطلاعات تغذیه‌ای آنها وابسته است. در سالهای اخیر در خصوص الگوی مصرف خانوارها و ضرورت تصحیح آن بسیار بحث شده است. متخصصین علم تغذیه بر دسترسی ...

دانلود تحقیق مسمومیت غذایی

دانلود تحقیق مسمومیت غذایی

  • علوم پزشکی - پیراپزشکی
  • ۱۵
  • مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد. گاهی آن‌قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد ...

دانلود تحقیق از جمع آوری زباله های غذایی تا پسماندهای شهری

دانلود تحقیق از جمع آوری زباله های غذایی تا پسماندهای شهری

  • محیط زیست - انرژی
  • ۸
  • ایران صدا : کلان شهرهای دنیا با گسترش جغرافیایی و افزایش جمعیت، معضلات فراوانی را پیش رو دارند که از اهم آنها میتوان به رشد روز افزون تولید زباله اشاره نمود، مشکلی که گاه به شکل یک تهدید جدی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و در صورت عدم توجه دست ...

دانلود مقاله بررسی اهمیت تغذیه و بهداشت مواد غذایی

دانلود مقاله بررسی اهمیت تغذیه و بهداشت مواد غذایی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۵۱
  • آنچه که حاصل قرنها تجربه و پژوهش است مبین این نکته است که در کمبودهای عوامل غذائی زمینه پیدایش بسیاری از بیماریها و نیز افزایش میزان مرگ و میر ناشی از امراض عفونی و غیر آن فراهم می گردد و جالب توجه اینکه بیماریهایی که در زمینه کمبودهای تغذیه أی با ...

دانلود مقاله روشهای بازاریابی برای محصولات صنایع غذایی

دانلود مقاله روشهای بازاریابی برای محصولات صنایع غذایی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۴۱
  • چکیدهدرحالی که نیاز به بین المللی شدن شرکتها بیشتر می شود مخاطرات این کارنیز افزایش می یابدهر کشور می کوشد بر تعداد شرکتهای داخلی بیفزاید که فعالیت بین المللی دارند . هرکشوری تلاش دارد هر چه بیشتر به مشکلات خود در صنایع غذایی بپردازد . شرکتهای یکه ...

دانلود مقاله بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

دانلود مقاله بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲۷
  • 1 تعریف علوم مواد غذاییدراین علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی - فیزیک مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین ترکیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این ترکیبات مورد ...

دانلود تحقیق تاثیر شهد گل و سایر مواد قندی در رژیم غذایی زنبوران عسل

دانلود تحقیق تاثیر شهد گل و سایر مواد قندی در رژیم غذایی زنبوران عسل

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۱۰
  • مقدار عسلی که یک کلنی در طول سال به آن نیاز دارد بطور دقیق مشخص نگردیده است، زیرا اندازه کلنی، فعالیتهای تولیدمثلی و رشد و نوع شهد گل، فاکتورهایی هستند که در مقدار عسل مورد نیاز یک کلنی تاثیر دارند. قند های اصلی که در غلظت های مختلف در عسل وجود ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.