دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود مقاله آنزیم‌های بتاگلوکاناز و گزیلاناز در تغذیه طیور

دانلود
  • خلاصه
  • فهرست
  • خلاصه مقاله آنزیم‌های بتاگلوکاناز و گزیلاناز در تغذیه طیور

    آنزیم چیست؟
    خصوصیات آنزیمها عبارتند از :
    -از جنس پروتئین هستند،
    - به عنوان کاتالیست عمل می کنند،
    - به صورت طبیعی یافت می شوند،
    و بسیار اختصاصی عمل می کنند.
    آنزیمها پروتئینهایی با ساختمان مولکولی سه بعدی بسیار پیچیده اند که تحت شرایط واکنشی خاصی ( از نظر درجه حرارت ،PH و رطوبت) و فقط روی سوبستراهای اختصاصی خود عمل می کنند.
    این مواد کاتالیستهای طبیعی کارآمدی هستند که درتمامی سیستمهای بیولوژیک یافت می شوند. فعل و انفعالاتی که در نبود آنزیمها امکان انجام آنها نیست و یا بکندی انجام می شوند، به علت حضور آنزیمها سرعت می گیرند، به طوری که گاهی اوقات سرعت انجام واکنش به 106برابر سرعت طبیعی در موجود زنده بالغ می شود.
    علاوه بر این ،توالی کنترل شده وقوع واکنشهای شیمیایی در سیستمهای بیولوژیک به وسیله آنزیمها تنظیم می شود. آنزیمها در طول فعل و انفعال به مصرف نمی رسند،بلکه واکنش را کاتالیز نموده و پس از اتمام آن به حالت اولیه خود باز می گردند. به همین علت ، میزان آنزیم مورد نیاز در مقایسه با مقدار سوبسترا بسیار پایین است.
    همه موجودات زنده از حمله میکروارگانیسمها، گیاهان و دامها آنزیم تولید می کنند، به همین دلیل،این ماده در تمامی سلولها وهمچنین فضاهای خارج سلولی یافت می شود.آنزیمهای افزوده شده به جیره غذایی، همچون سایر ترکیبات پروتئینی،در دستگاه گوارش شکسته می شوند. بنابراین،باقیمانده آنها در مدفوع طیور یافت نمی شود ورعایت دوره پرهیز پیش از کشتار برای دامهایی که از جیره های غذایی حاوی آنزیم استفاده ضرورتی ندارد.
    چون آنزیمها برای واکنشهای کاتالیزوری خود بسیار اختضاصی عمل می کنند، افزودن مخلوطی ازآنزیمهای مختلف به جیره غذایی برای تجزیه مواد غیرقابل استفاده موجود، که تعداد آنها نیز کم نیست، می توان مفید واقع شود. در این صورتی که این امر محرز گردد، کاربرد آنها غالبا نسبت به کاربرد انفرادی آنزیمها از ارجحیت بیشتری برخوردار است.
  • فهرست مقاله آنزیم‌های بتاگلوکاناز و گزیلاناز در تغذیه طیور

مقالات مرتبط

Cached 1396/04/07
دانلود تحقیق ویژگی‏های آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

دانلود تحقیق ویژگی‏های آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

  • دامپزشکی
  • ۱۱
  • موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران<br>موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. ...

دانلود تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

دانلود تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

  • دامپزشکی
  • ۴۹
  • ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان <br>مقدمه<br>آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که ...

دانلود مقاله مواد اولیه پروتئین حیوانی در تغذیه طیور

دانلود مقاله مواد اولیه پروتئین حیوانی در تغذیه طیور

  • دامپزشکی
  • ۱۴
  • <p>مواد اولیه پروتئین حیوانی در تغذیه طیور</p> <p>پودر ماهی</p> <p>انواع مختلف پودر ماهی از قبیل پودر ماهیهای : ساردین ، شاه ماهی ،‌تون ، آنچوی و امثال آن با ترکیبات مختلف در بازار جهانی وجود دارد . مقدار پروتئین و اسید ...

دانلود مقاله تغذیه گاوهای پرواری با محتویات بستر طیور گوشتی

دانلود مقاله تغذیه گاوهای پرواری با محتویات بستر طیور گوشتی

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۱۵
  • <p>تغذیه گاوهای پرواری با محتویات بستر طیور گوشتی</p> <p> گاوها و سایر نشخوارکنندگان، حاوی دستگاه گوارش بی نظیری هستند که امکان استفاده از ضایعات و سایر محصولات جانبی را به عنوان منبعی برای جیره غذائی آنها ، مهیا می کند. تغذیه ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.