دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

دانلود
  • خلاصه
  • فهرست
  • خلاصه مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

    یکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده یافتن روشهای موثر برای کاهش آسیب حاصل از سرد کردن است. محصولات تازه حساس به سرد کردن از فواید کلی نگهداری از طریق سرد کردن بهره مند نیستند و سریعاً اگر در یخچال نگهداری نشوند، نابود می شوند. اگر عمل سرد کردن در این بافتهای حساس افزایش داده شود و یا اگر ظهور علائم آسیب در طول سرد کردن به تاخیر بیفتد، در این صورت نگهداری کالاها در دماهای پایین تر برای کاهش میزان نابودی امکانپذیر است.
    در طول 50 سال گذشته گزارشات متعددی درباره تکنیکهای مختلفی که می تواند در طول دوره بعد از برداشت برای کاهش آسیب به کار رود منتشر شده است. این تکنیکها می تواند به صورت شرایط دمایی، گرما دادن متناوب، کنترل اتمسفر، کاربرد تنظیم کننده های رشد، دیگر مواد شیمیایی، مومیایی کردن و پوشش دهنده ها و بسته‌بندی طبقه بندی شود.
    سه پیشرفت اول دستکاری و تعدیل شرایط محیطی است، در حالی که بقیه شامل درمان مستقیم کالاست. بعضی از این تکنیکها روی کالاهای خاص موثرتر هستند. روشهای پیشگیری و کاهش آسیب در طول سرد کردن در مقالات مروری که قبلاً ذکر شده است. با وجود این تکنیکهای جدید دائماً در حال گسترش هستند. این مقاله مروری بر تکنیکهای مختلف بعد از برداشت برای کاهش آسیب در طول انجماد در خوشه های کشت های مختلف می باشد و آنها را جمع آوری می کند. همچنین برای کمک به خواننده و ارائه مطالب مورد علاقه اطلاعات بصورت جدول در آمده است. در یان جدولها، اجزاء مهم هر اقدام مانند دما، مدت شرطی کردن، دمای نگهداری، گرمای متناوب، مدت گرما دادن ودرجه حرارت و مقادیر CO2, O2 در نگهداری اتمسر کنترل شده، تنظیم کننده های رشد برای کاهش آسیب درطول سرد کردن آمده است.
  • فهرست مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

    مقدمه
    .II شرطی کردن دمایی
    A. شرطی کردن دمایی سرد
    B. شرطی کردن دمایی دو مرحله ای
    C. تغییرات فیزیولوژیکی القا شده بوسیله دما
    D. شرطی کردن در دمای بالا
    III. گرما دادن متناوب
    A. بهبود اثرات آسیبی انجماد بوسیله گرما دادن متناوب
    B. مکانیسمهای احتمالی گرما دادن متناوب
    IV. اتمسفر کنترل شده
    A. فواید
    B. خطرات
    V. تنظیم کننده های رشد گیاه
    A. اسید اسکوربیک
    B. تریازولها
    C. اتیلن
    D. پلی آمینها
    .VI دیگر مواد شیمیایی
    A. قارچ کشها
    B. کلسیم
    C. آنتی اکسیدانتها و مواد نابود کننده رادیکالهای آزاد
    VII. بسته بندی کردن
    VIII. مومیایی کردن و دیگر پوشش دهنده ها
    IX. نکات نتیجه گیری شده
    پیشینه ذکر شده

مقالات مرتبط

Cached 1396/03/29
دانلود تحقیق صادرات میوه و تره‌بار

دانلود تحقیق صادرات میوه و تره‌بار

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۸
  • تولید و تجارت، دو بازوی قوی توسعه پایدار اقتصادی است که با برنامه‌ریزی علمی و جامع و با نگاه به رویکردهای جهانی می‌تواند سرانجامی موفقیت‌آمیز داشته باشد.<br>مطالعه دقیق روی اقلیم‌ها، شرایط آب و هوایی، خاک، تجهیزات و فناوری موجود و قابل حصول و ...

دانلود تحقیق بررسی فرآیند بازاریابی میوه

دانلود تحقیق بررسی فرآیند بازاریابی میوه

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۱۴
  • از دیر باز بحث بررس بازار مرد توجه برخی از متخصصین امر بوده است . و حدود نوسانهایی در قسمت محصولات کشاورزی حکایت از آن دارد که از یک سو نظامهای مناسب قیمت گذاری و توزیع برای محصولات کشاورزی در داخل کشور وجود نداشته و از طرف دیگر ناکارایی و نارسایها ...

دانلود مقاله رایگان میوه نونی (NONI)

دانلود مقاله رایگان میوه نونی (NONI)

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳
  • میوه شفابخش ، شگفت انگیز و موهبتی خدادادی:<br>. نونی میوه ای است از درختی بنام مورینداسیتریفولیا (Morinda Citrifolia ) و از خانواده روبیاسه (Rubaiceae )که در میان مردم حاشیه جنوبی اقیانوس آرام ازسابقه ای طولانی برای درمان دردهای گوناگون ...

دانلود مقاله بررسی نقش والدین ومسئولین مدارس در جهت کاهش مشکلات تربیتی واخلاقی دانش آموزان مدارس ابتدائی

دانلود مقاله بررسی نقش والدین ومسئولین مدارس در جهت کاهش مشکلات تربیتی واخلاقی دانش آموزان مدارس ابتدائی

  • روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
  • ۷۳
  • از آنجایی که مدرسه سازمانی است که مسئولیت اصلی تعلیم وتربیت فرزندان هر جامعه ای را بر عهده دارد وزندگی در جامعه کنونی بدون تعلیم وتربیت عمومی غیر ممکن می باشد وبخصوص اینکه پدران ومادران بدلیل مشغله فراوان ویا بدلیل اعتمادی که نسبت به مدارس احساس می ...

دانلود تحقیق روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

دانلود تحقیق روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۱۵
  • چکیده:<br>موضوع بحث انگیز روند افزایشی ضایعات مواد غذایی، یکی از چالشهای جدی اکثر کشورها به ویژه، کشورهای در حال توسعه است، سیاستمداران و اندیشمندان مجامع علمی در جهان سوم درصدد برآمده اند برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در مراحل کاشت، داشت و ...

دانلود پروژه دانشجویی بررسی شیوه‌ها و مبانی نظری کاهش تصدی‌گری خدمات پشتیبانی دانشگاه‌های علوم پزشکی

دانلود پروژه دانشجویی بررسی شیوه‌ها و مبانی نظری کاهش تصدی‌گری خدمات پشتیبانی دانشگاه‌های علوم پزشکی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۵۱
  • تشریح مرزهای سازمان یکی از ابعاد اصلی نظریه اقتصادی سازمان از هنگام مطرح شدن نظریه سازمان توسط «کاوز» در سال (1937) بوده است. در حالی که اکثر تحقیقات موجود، بر یکپارچگی عمودی تمرکز یافته‌اند، گام معکوس، یعنی تفکیک عمودی یا برون‌سپاری، ...

دانلود مقاله خواص میوه ها و سبزیجات

دانلود مقاله خواص میوه ها و سبزیجات

  • علوم پزشکی - پیراپزشکی
  • ۲۶
  • پیاز باغی یا پیاز معمولی (Allium cepa) و خویشاوندان آن مانند تره فرنگی، سیر و پیازچه، بومی نیمکره شمالی اند. بیش از ۴۰۰گونه پیاز وجود دارد که به عنوان گیاهان زینتی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرند. مصریان باستان به طور گسترده ای از انواع پیاز ...

دانلود تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات

دانلود تحقیق استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات

  • صنایع غذایی
  • ۱۷
  • میوه و سبزیها بیش از سایر مواد غذائی هنگام انبار نمودن تحت تأثیر قرار می‏گیرند و اصل و نژاد , نوع آب و هوا , خاک , میزان کود نحوه پرورش , فصل و نحوه برداشت , میزان رسیدن شرایط حمل و نقل همه عوامل مهمی هستند که در انبار نمودن این محصولات مؤثر می‏باشد ...

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳۲
  • مقدمه و تاریخچه<br>نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم قدیم میوه ها ، سبزیها ، گوشت و ماهی را در فصول پربار در گرمای خورشید و یا کنار آتش و دود خشک می کردند تا در فصول کمیابی به مصرف برسانند. اکر چه بشر ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.