دانلود تحقیق رایگان ، دانلود پروژه دانشجویی و دانلود مقاله رایگان

کاربر گرامی، به بخش دانلود مقاله های رایگان و دانلود تحقیق رایگان خوش آمدید. شما در بخش دانلود رایگان تحقیق می توانید به دانلود رایگان مقاله و پروژه دانشجویی رایگان بپردازید. ما در این بخش مقالات رایگان و تحقیقات رایگان را برای استفاده شما در پروژه های دانشجویی و دانش آموزی خود گردآوری کرده ایم تا بتوانید با دانلود رایگان مقاله یا دانلود رایگان تحقیق مورد نظر خود نسبت به مباحث موجود در رشته خود اطلاعات بیشتری کسب نمائید و تحقیق یا مقاله بهتری را جمع آوری کنید. در بخش دانلود تحقیق رایگان فارسی سایت امکان دانلود مقاله رایگان و همچنین امکان دانلود رایگان پروژه دانشجویی نیز فراهم است..

صفحه اول سایت دانلود تحقیق و مقاله پیپرداک جهت مشاهده تمام فایل ها

ما تلاش کرده ایم در صورت وجود امکان، دانلود رایگان کارآموزی و همینطور دانلود رایگان کارآفرینی را نیز در سایت قرار دهیم. تا بتوانید از این مقالات و تحقیقات بهره و استفاده لازم را ببرید.
از آنجایی که ما سعی کرده ایم تا حد امکان و در صورت وجود، مقاله ها و تحقیق ها دارای منابع باشند لذا از مقاله های رایگان که دارای منبع هستند می توانید در پایان نامه و پروژه خود نیز استفاده کنید. لذا خواهشمندیم در صورت امکان از این مقاله ها و تحقیقات تنها در بیشینه پروژه یا پایان نامه خود کمک بگیرید. در صورتی که تمایل به دانلود تحقیق رایگان انگلیسی داشتید می توانید از قسمت دانلود مقاله های رایگان به دسته دانلود رایگان مقاله مراجعه نموده و از این تحقیقات و مقالات در پروژه یا پایان نامه خود بهره ببرید.
لازم به ذکر است ما همواره به دنبال کامل کردن بانک مقالات رایگان و تحقیقات رایگان فارسی و انگلیسی سایت هستیم و به صورت روزانه امکان دانلود رایگان تحقیق دانشجویی و دانلود مقاله های رایگان جدیدتری را فراهم می کنیم. لذا شما می توانید از سایت پیپرداک برای تکمیل تحقیق خود در کلیه مراحل تحصیل استفاده نمائید و یا با دانلود کارآموزی رایگان و دانلود کارآفرینی رایگان از مطالب دریافت شده نهایت استفاده را ببرید. در صورتی که مقاله رایگان فارسی مورد نظر خود را در سایت پیدا نکردید می توانید برای دانلود مقاله مورد نظر خود موضوع تحقیق را پیام کنید تا همکاران ما در بانک مقالات و تحقیق و پروژه دانشجویی سایت به دنبال مطلب تحقیق مورد نظر شما بگردند تا در صورتی که هنوز این مقاله به سایت اضافه نشده بود امکان دانلود مقاله مورد نظر را برای شما فراهم کنند.
همچنین در صورتی که در روند دانلود مقاله رایگان انگلیسی خود دچار مشکل شدید می توانید به ما پیام بزنید تا سریعا نسبت به راهنمایی شما برای دانلود رایگان تحقیق مورد نظر اقدام کنیم. علاوه بر این از بخش سوالات متداول نیز می توانید برای راهنمایی بهتر در دانلود رایگان مقاله دانشجویی استفاده کنید. همینطور در صورتی که با روال دانلود مقاله های رایگان در سایت مشکلی داشتید می توانید از قسمت دانلود تحقیق راهنمای دانلود رایگان تحقیق دانشجویی را مطالعه کنید.

دانلود مقاله رایگان تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (2)

دانلود مقاله رایگان تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (2)

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳
  • در مطلب قبلی در مورد تاثیر روش جوشاندن بر روی مواد غذایی توضیح دادیم . در این مطلب تاثیر سایر روش های حرارت مرطوب ( بخارپز و آرام پز ) و روش حرارت خشک را مورد بررسی قرار می دهیم.<br>بخارپز کردن :<br>در این روش از بخار تولید شده توسط آب ...

دانلود مقاله رایگان تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (1)

دانلود مقاله رایگان تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (1)

  • بهداشت - تغذیه
  • ۴
  • پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد، بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر می شود و این عمل جویدن و هضم آن را آسان تر می کند.<br>همچنین در عمل پخت تغییراتی ...

دانلود مقاله رایگان مزایای اجاق های میکروویو

دانلود مقاله رایگان مزایای اجاق های میکروویو

  • صنایع غذایی
  • ۴
  • در عین حال که برخی مطالعات نکاتی را درباره زیان ها و عوارض حاصل از استفاده میکروویو مطرح کرده اند، ولی مطالعات متعددی هم وجود دارند که اعلام می کنند، استفاده از میکروویو موجب ایجاد ضایعاتی بیشتر از دیگر روش های پخت در مواد غذایی نمی شوند. حتی برخی ...

دانلود مقاله رایگان استاندارد روش اندازه‏گیری نمک در خوراک دام و طیور

دانلود مقاله رایگان استاندارد روش اندازه‏گیری نمک در خوراک دام و طیور

  • صنایع غذایی
  • ۴
  • 1- هدف <br> هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش‏های اندازه‏گیری نمک ( برحسب کلرورسدیم ) در خوراک دام و طیور می‏باشد .<br> 2- دامنه کاربرد<br> این استاندارد مورد اندازه‏گیری میزان نمک در خوراک دام و طیور کاربرد دارد .<br> 3- ...

دانلود مقاله رایگان زیان های شیرین کننده های مصنوعی

دانلود مقاله رایگان زیان های شیرین کننده های مصنوعی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲
  • حتماً تاکنون با محصولات غذایی که با برچسب بدون قند (sugar free) در بازار فروخته می شوند، برخورد کرده اید. در این محصولات به جای شکر از شیرین کننده های مصنوعی نظیر آسپارتام استفاده می شود. امروزه آسپارتام در بیش از 6 هزار محصول غذایی شامل انواع ...

دانلود مقاله رایگان شیرین کننده ها

دانلود مقاله رایگان شیرین کننده ها

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲
  • وقتی تصمیم می گیرید از دست چاقی به یک رژیم غذایی پناه ببرید,با انواع رژیمهای روزانه,کم کالری,علمی و تجربی بر خورد می کنید.یکی از پر طرفدارترین این رژیم ها,رژیم های بدون قند هستند که در آنها قند مصرفی روزانه شما با انواع محصولات رژیمی جایگزین شده ...

دانلود مقاله رایگان ورود بستنی به ایران

دانلود مقاله رایگان ورود بستنی به ایران

  • صنایع غذایی
  • ۳
  • شاید تاریخچه تولید بستنی در ایران به حدود 60 سال پیش برگردد . اما در دهه های 30 و40 بود که بستنی فروش ها برای خود اسم و رسمی پیدا کردند .<br>در سالهای اولیه تولید بستنی ، شکر و شیر و ثعلب را در استوانه های فلزی که در بشکه های چوبی قرار داشت ، ...

دانلود مقاله رایگان نقش لبنیات در دوران بارداری

دانلود مقاله رایگان نقش لبنیات در دوران بارداری

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳
  • توصیه های تغذیه ای برای زنان باردار طی سالهای متمادی دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است . سابقاٌ به زنان باردار توصیه می شد که فقط یک مقدار کمی وزن زیاد کنند که منجر به رژیم های کم کالری می شد . در یک زمان دیگر زنان تشویق به خوردن برای دو نفر می شدند ...

دانلود مقاله رایگان منشا پیدایش ماست

دانلود مقاله رایگان منشا پیدایش ماست

  • صنایع غذایی
  • ۳
  • اصل این واژه ترکی می باشد و به معنای مخلوط کردن است. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند. <br>جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. ...

دانلود مقاله رایگان اثر شیر و فراورده های آن در پیشگیری از سرطان

دانلود مقاله رایگان اثر شیر و فراورده های آن در پیشگیری از سرطان

  • بهداشت - تغذیه
  • ۵
  • متاسفانه امروزه سرطان یکی از بیماریهای شایع می باشد.سرطان روده ی بزرگ سومین سرطان پرشیوع در جهان است که همه ساله قربانیان زیادی بر جای می گذارد. میزان شیوع ابتلا به این بیماری در زنان و مردان یکسان است. در ابتلا به انواع سرطان، عوامل گوناگونی از ...

دانلود مقاله رایگان انواع ماست و مواد مغذی آنها

دانلود مقاله رایگان انواع ماست و مواد مغذی آنها

  • صنایع غذایی
  • ۴
  • انواع ماست<br>ماست پاستوریزه<br>این ماست با روش پاستوریزاسیون تولید می شود و ماندگاری آن در یخچال حدود 14 روز است.<br>ماست استریل <br>گاهی برای افزایش مدت نگهداری ماست، آن را پس از تولید و تنظیم شدن اسید، به وسیله ی دستگاه ...

دانلود مقاله رایگان اهل دوغ هستید یا نوشابه

دانلود مقاله رایگان اهل دوغ هستید یا نوشابه

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳
  • دوست عزیز، شما از دسته دوغی ها هستید یا نوشابه ای ها!؟ منظورم این است که وقتی حسابی تشنه اید یا زمانی که غذایی میل می کنید تمایل دارید دوغ مصرف کنید یا نوشابه؟ آیا از خواص هر کدام خبر دارید؟ <br>نوشابه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست و ...

دانلود مقاله رایگان اهمیت کلسیم در دوران بارداری

دانلود مقاله رایگان اهمیت کلسیم در دوران بارداری

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳
  • جنین در حال رشد، برای شکل‌گیری و رشد استخوان‌ها، قلب، اعصاب ، مفاصل سالم، ضربان قلب منظم و توانایی انعقاد خون به کلسیم نیاز دارد.<br> اگر در طی دورهی بارداری کلسیم به میزان کافی دریافت نشود، کودک کلسیم مورد نیاز خود را از استخوان‌های <a ...

دانلود مقاله رایگان بستنی

دانلود مقاله رایگان بستنی

  • صنایع غذایی
  • ۳
  • سرد و خوشمزه<br>(تاریخچه بستنی )<br><br>در یک بعد از ظهر گرم تابستان ، آیا چیزی دلپزیرتر از خوردن یک بستنی خوشمزه و خنک سراغ دارید ؟<br>بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است . در قرن چهارم قبل از میلاد ، ...

دانلود مقاله رایگان پنیر

دانلود مقاله رایگان پنیر

  • بهداشت - تغذیه
  • ۴
  • اسم من ((پنیر)) است ! <br>مقوى معده ام و به هضم غذا کمک مى کنم . <br>اگر مرا با مرزه و مغز گردو بخورید، به چاق شدن خود کمک کرده اید. <br>با پونه اگر خورده شوم پادزهر خوبى مى شوم ... <br>از قدیم نان خورش شما ایرانیان بوده ام ، ...

دانلود مقاله رایگان تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا

دانلود مقاله رایگان تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا

  • بهداشت - تغذیه
  • ۴
  • بیماری فشار خون بالا به حالتی گفته می شود که فشار سیستولیک بیشتر از 140 میلی متر جیوه و فشار دیاستولیک بیشتر از 90 میلی متر جیوه باشد. لازم به ذکر است که فشار خون نرمال را حدود 80/120 میلی متر جیوه در نظر می گیرند. پرفشاری خون بیماری مزمنی است که در ...

دانلود مقاله رایگان خامه و انواع آن

دانلود مقاله رایگان خامه و انواع آن

  • صنایع غذایی
  • ۲
  • خامه یکی از انواع لبنیات است. پیش از عمل هموژنیزه، لایه ی چربی روی سطح شیر خام که به سرشیر معروف است را برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. در صنعت، برای سرعت بخشیدن به تجمع چربی شیر روی سطح آن، از دستگاه سانتریفوژ استفاده می کنند. خامه با توجه ...

دانلود مقاله رایگان خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک

دانلود مقاله رایگان خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک

  • بهداشت - تغذیه
  • ۵
  • نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته شده است . <br>حذف کامل این ...

دانلود مقاله رایگان شیر تاریکی را دوست دارد

دانلود مقاله رایگان شیر تاریکی را دوست دارد

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲
  • اصولاً غذاها تحت تاثیر 3 عامل فیزیکی، شیمیایی و زیستی ممکن است فاسد شود. رشد باکتری ها در غذا مهمترین عاملی است که معمولا در طول زمان میتواند باعث تغییر بو، مزه و تغییرات زیان آور شیمیایی و ایجاد بیماری باشد. شیر تازه گاو ممکن است دارای عوامل بیماری ...

دانلود مقاله رایگان معجزه لبنیات در رژیم لاغری

دانلود مقاله رایگان معجزه لبنیات در رژیم لاغری

  • بهداشت - تغذیه
  • ۵
  • مطالعات متخصصان تغذیه نشان داده است ، افراد بزرگسال چاق که رژیم پر از لبنیات مصرف می‌کنند ، بیش از افرادی که همان مقدار کالری به بدنشان وارد می‌کنند ،اما مصرف لبنیات در آنها کمتر است ، وزن کم میکنند وچربی می‌سوزانند . که این ماجرا تا حدی جدی است که ...

دانلود مقاله رایگان عمر زیاد با مصرف ماست

دانلود مقاله رایگان عمر زیاد با مصرف ماست

  • بهداشت - تغذیه
  • ۳
  • محققان دریافته اند درکشورهایی که‌ماست وعده ثابتی در رژیم غذایی مردم است‌, طول عمر مردم آن کشورهابیشتر است . <br><br>به گزارش واحد مرکزی خبر درسیستم طبقه بندی مواد غذایی‌, ماست جزو منابع غذایی بسیار غنی از کلسیم‌,فسفر, ریبوفلا‌وین یا ...

دانلود مقاله رایگان عوارض مرتبط با رژیم غذایی در دوران بارداری

دانلود مقاله رایگان عوارض مرتبط با رژیم غذایی در دوران بارداری

  • بهداشت - تغذیه
  • ۴
  • ) حالت تهوع<br>سه ماه اول بارداری، حالت تهوع واستفراغ بخصوص درهنگام صبح شایع تر است . استفراغ و تهوع شدید اوایل بارداری با کمبود حاد انرژی و پروتئین همراه می شود . راهکارهای مناسب برای برطرف کردن آن به قرار زیراست : تازه بودن هوای اتاق ، ...

دانلود مقاله رایگان فناوری در خدمت شیر سالم

دانلود مقاله رایگان فناوری در خدمت شیر سالم

  • صنایع غذایی
  • ۲
  • ترش شدن شیر خام نشانه تخمیر آن است نوعی باکتری قند موجود در شیر را به اسید لاکتیک تبدیل کرده و همین اسید لاکتیک است که شیر را ترش مزه می کند. اگرچه این پدیده در تهیه برخی فناوری های لبنی همچون پنیر و ماست نقش حیاتی ایفا می کنند اما می تواند نشانه ای ...

دانلود مقاله رایگان کره و انواع روغنها

دانلود مقاله رایگان کره و انواع روغنها

  • بهداشت - تغذیه
  • ۵
  • روغن کانولا <br>روغن کانولا محصولی است که از هیبریداسیون کردن تخم شلغم روغنی به دست می آید، اخییراً یکی از محبوب ترین روغن ها برای متخصصین تغذیه و پزشکانی که ادعا میکنند خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد شده است. <br>فواید: ...

PaperDoc.ir پیپرداک
Paperdocir@
27 23 800 0938

Follow Us On:

پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.